ПОЧЕТНА СТРАНА ГАЛЕРИЈА
X

Питајте библиотекара

Уколико имате неко питање, пошаљите поруку.

Књижевно вече Бојана Љ. Радовановића

Среда 20. априла донела је нашем месту још један леп и несвакидашњи културни догађај.
Просторија галерије нове Народне библиотеке ,била је место одржавања књижевне вечери . Наш суграђанин Бојан Радовановић је имао своје вече. Представио је књиге о Голупцу на којима је марљиво радио протеклих година, а ситуација са пандемијом није дозволила да се књижевно вече раније организује, тако да су у једној вечери представљене 3 књиге .
Буквар голубачких надимака и неке голубачке приче, Митови и легенде голубачког краја са тромеђе Браничева,Хомоља и Ђердапа и Голубац-куће којих више нема, иако већ увелико у власништву читалаца, имале су званичну промоцију.
Вече је отворила в.д.директора Народне библиотеке Голубац Марија Живановић-Илић,а поред аутора Бојана Радовановића, приче је читао и кроз вече нас водио Ненад Михајловић-Гоја , професор историје, глумац и музичар из Великог Градишта.
Вече је протекло у пријатној атмосфери , уз активно учешће публике, а Бојан Радовановић нам је на крају открио тајну да увелико ради на Монографији Голупца, те му желимо добро здравље и да се ускоро поново дружимо тим поводом.

Затвори
Затвори
Затвори
Иди на врх